Hvorfor skal jeg give min bedste ven naturlig kost og gå op i, hvad hun spiser?


I denne blogpost kan du læse om, hvorfor vi hos Maggie's Choice er så passionerede omkring sundhed på vores firbenede familiemedlemmers vegne - og om hvorfor vi mener, at det er vigtigt at gå op i, hvad de spiser.


Hvorfor er det vigtigt, hvad hunde spiser?
Det korte svar er – fordi hunde også bliver, hvad de spiser!

Og hvorfor skal vi fylde vores firbenede venner med kemi og tilsætningsstoffer, når vi ellers går op i økologi og sund mad?

Hvad indeholder  det, DIN bedste ven spiser?
Ved du, hvad der står i ingredienslisten på det foder, din bedste ven får? Hvor meget af det der står, kan du oversætte? Og ved du, hvilke konsekvenser de ting, du måske ikke forstår, kan have – både på den korte og den lange bane?

Vi ved, at det er vigtigt for vores børn med ordentlig, nærende mad, hvis de skal have de bedste betingelser for at optage læring, indgå i relationer og have energi til lange skoledage og sportsaktiviteter – og de fleste af os har prøvet at komme igennem en lang aften eller en putning med et barn, der har fået for meget sukker.

Eller har mærket på egen krop, hvordan det føles kun at have fyldt på med forarbejdede kalorier fuld af sukker, stivelse og mættede fedtsyrer gennem en hel dag eller over en længere periode. Det er præcis det samme for vores hunde - det de spiser betyder noget!

Alt for mange hunde lever hver dag af top-forarbejdede, tæt på næringsløse måltider fyldt med e-numre, unaturlige fyldstoffer, stivelse, sukker og meget andet deres system ikke kan omsætte til noget brugbart.

Kosten har betydning både mentalt & fysisk
Hver dag døjer alt for mange firebenede med allergi, mave/tarmproblemer og andre livstilssygdomme pga. for dårlig kost.

Og mange hundeforældre oplever hver eneste dag adfærdsudfordringer, som skyldes ellers forværres af dårlig ernæring.

Det har betydning for både to- og firebenede familiemedlemmers mentale og fysiske helbred, hvad vi spiser. Og vores hunde kan ikke vælge selv – de er 100% afhængige af os og de valg, vi træffer for dem.

Derfor synes vi hos MAGGIE’S CHOICE, at vi skylder vores bedste venner at gøre, hvad vi kan for at give dem et så langt og godt liv som muligt – og det er netop ud fra dét princip, at vi vælger alle vores leverandører og produkter.

 

Udelukkende 100% naturlige godbidder, snacks & måltider
Hos Maggie's Choice er alle produkter poteplukket af Maggie, og hun går aldrig på kompromis med kvalitet og naturlighed.
Det betyder at alle spiselige produkter altid er 100% naturlige og aldrig indeholder konserveringsmidler, tilsætningsstoffer, fyldstoffer eller anden form for kemi.

Det samme gælder vores ikke-spiselige produkter, som selvfølgelig aldrig indeholder nogen former for skadeligestoffer og derfor altid er sikkert for din bedste ven at tygge i, ligge i og have på.


Se alt foder hos Maggie's Choice her.

Se alle godbidder & snacks hos Maggie's Choice her.