Conrads historie


I denne blogpost fortæller Conrads menneskemor, Heidi, hvordan en kostomlægning har fået 
kæmpe betydning for hendes glade, kærlige Conrads fysiske og psykiske livskvalitet - blandt andet fordi den har fået bugt med poter der blev slikket til blods, spisevægring, opkast, dårlig mave, undervægt og uro.Skrevet på vegne af Conrad
af Heidi Egelykke, Conrads menneskemor


Hej,

Jeg er en Golden Doodle på 4 1/2 år. Jeg bor i Næstved med min menneskemor Heidi og -far Kenneth samt Tøsen, som er en kat på 16 år, som også bor sammen med os. 

Jeg er altid glad, nysgerrig, selskabelig og meget kærlig. 

De første 3 1/2 år af mit liv havde jeg ikke den store appetit, og ofte havde jeg problemer med min mave. Det viste sig i form af diarré og opkast; jeg var tynd og til tider kunne min mor, far og jeg høre min mave rumle, når vi gik i seng om aftenen. Ofte var jeg urolig og gik lidt rastløs omkring.

Op til flere gange var jeg hos dyrlægen, som gav medicin og skånekost, men intet hjalp rigtigt.

I sommeren 2022 gik det så helt galt, og jeg fik det så skidt, at jeg slikkede mine poter til blods. Min menneskemor og -far blev rigtig urolige.
Jeg kom til dyrlægen, fik medicin igen og en skærm, jeg skulle have om halsen for ikke at slikke mine poter mere. Jeg var meget bange for skærmen og turde slet ikke røre mig, når jeg fik den på. Jeg var ked af det.

Så ringede min menneskemor til hende, hvor jeg er blevet født, og hun anbefalede min menneskemor, at ringe til Camilla, som har Maggie’s Choice.

Det gjorde Heidi, og hun fik en god og lang snak med Camilla, som anbefalede at jeg gik over til udelukkende at få 100% naturlige måltider, snacks og godbidder.

Min menneskemor og -far besluttede at prøve det, og det var hurtigt en stor succes.

Jeg elsker min mad nu, har altid appetit, har taget på i vægt og er helt op med at slikke mine poter!

Hurtigt fik jeg også mere ro i krop og sind, og vi hører nu aldrig mere min mave rumle, når vi går i seng. Det er yderst sjældent, at jeg har dårlig mave eller kaster op. Generelt har jeg det bare bedre.

En kæmpe tak fra mig, min menneskemor og -far til Camilla fra Maggie’s Choice ❤️🐾

Du er der altid, når vi har spørgsmål, du lytter og finder løsninger til os.

Kærlig hilsen

Conrad, Heidi & Kenneth

 

 

 


Se nogen af Conrads favoritter herunder:


EasyBarf, Vildt & Lam

Maggie's Paté, Lam

Maggie's Kanin Mini Bites

Maggie's Fasan Hapsere

Maggie's frysetørrede Okse Penis

Maggie's Herring Sticks