Maggie & HundefoderNørden

 


Hos Maggie's Choice brænder vi for at hjælpe hundeforældre med at træffe de bedste og sundeste valg for deres hundebørn – så I kan leve et langt, sundt liv sammen. 
Og derfor er vi så super glade for, at vi har indgået et samarbejde med Ann-Kristin Meyer, som står bag HundefoderNørden. 
Ann-Kristin har nemlig netop gjort det til sin mission at hjælpe hundeforældre med at træffe de rigtige ernæringsvalg for deres firbenede familiemedlemmer.

Læs med herunder, hvor Ann-Kristin præsenterer sig selv og giver et indblik i nyeste forsknings afsløring af blandt andet sammenhængen mellem ernæring og kroniske tarmsygdomme. 

 

HVEM ER HUNDEFODERNØRDEN?

Mit navn er Ann-Kristin Meyer og det er mig, der står bag virksomheden HundefoderNørden. Her rådgiver jeg både private og virksomheder om alt, der har med hundefoder og -ernæring at gøre. Jeg tilbyder telefon- og mailkonsultationer, udarbejder skræddersyede foderplaner, som passer til den enkelte hunds helt individuelle behov, og formidler min viden via webinarer og foredrag. Med en kandidat i Animal Science fra Københavns Universitet og med speciale i hundeernæring har jeg en solid akademisk og uvildig baggrund hvad angår ernæring af hunde.


Jeg har en kæmpe passion for at hjælpe hundeejere med at vælge de sundeste foder-, godbids- og snackløsninger til deres hunde. Fra forskningsresultater på det humane ernæringsområde har vi længe vidst, at et overforbrug af stærkt forarbejdet mad står i direkte sammenhæng med en lang række sygdomme. Hundefoderforskningen træder nu i fodsporene af den humane forskning og stiller spørgsmålstegn ved fodring med stærkt forarbejdet foder, snacks og godbidder.

Det tyder nyeste forskning på
Nyeste forskningsresultater fra forskergruppen DogRisk i Helsinki (https://www.nature.com/articles/s41598-023-27866-z) tyder på, at hvalpe og unghunde, som er blevet fodret med et uforarbejdet kødbaseret råfoder, har en nedsat risiko for at blive syge af kroniske tarmsygdomme som voksne hunde. Hvalpe og unghunde, som er blevet fodret med et stærkt forarbejdet kulhydratrigt tørfoder, derimod har en øget risiko for at skulle døje med opkast, tynd mave og luft og smerter i mavetarmkanalen senere i livet.

Ifølge studiet er det dog ikke nok, bare at se på hundens fuldfoder. Hvalpe og unghunde som regelmæssigt hyggede sig med de såkaldte ”rawhide” tyggeben, som er stærkt forarbejdet og kemisk behandlet oksehud, havde en større risiko for at blive kronisk tarmsyge senere i livet.

Dette studie underbygger vigtigheden af ikke bare at træffe et informeret og veloplyst hundefodervalg, men også af at være kritisk overfor det store og stødt voksende sortiment af godbidder og snacks til hunde.

Som hundeejer er det dit ansvar at vælge foder, godbidder og snacks, som giver din hund de bedste forudsætninger for et langt, sundt og godt liv. Jeg hjælper dig gerne med at træffe de rette beslutninger.


De bedste hilsner,

Ann-Kristin


MAGGIES KUNDER FÅR RABAT HOS HUNDEFODERNØRDEN

Som kunde hos Maggie’s Choice, får du og din bedste ven 10% på både individuelle, skræddersyede foderplaner, telefonkonsultationer og alle Ann-Kristins mange super spændende, inspirerende webinarer baseret på nyeste viden.

I skal blot bruge koden Maggie10, når I lægger et produkt i kurven hos HundefoderNørden.